کدبازان

فروش HPLC | فروش دستگاه جی سی مس | فروش دستگاه اتمیک ابزوربشن | فروش GC MASS | فروش دستگاه icp | فروش دستگاه HPLC | فروش FTIR | خرید دستگاه HPLC | دستگاه HPLC دست دوم

فروش تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته | HPLC | GC | GC MASS | LC/MS/MS | ICP | GC MS/MS | ICP MS فروش |Atomic Absorption | HPLC دست دوم | فروش دستگاه HPLC

فروش hplc واترز 2795

فروش hplc واترز 2795

چرا دستگاه کروماتوگرافی با کارآیی بالا ( HPLC ) ؟!!

 بخش سم شناسی یکی از بازوهای اصلی  کنترل  و نظارت آزمایشگاه  بوده که در تعیین تقلبات و بررسی کیفیت محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی نقش تعیین کننده دارد.به گونه ای که بدون برخورداری از یک آزمایشگاه مجهز و معتبر،و نیز کارشناسان خبره  آن نمی توانند وظایف و مسئولیتهای خود را به درستی انجام دهند.

  • اندازه گیری میزان نگهدارنده ها در مواد غذایی به روش HPLC:

مهم ترین نگهدارنده های مورد استفاده در صنایع غذایی عمدتا سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم و ناتامایسین می باشد که آزمایشگاه های مجهز به دستگاه HPLC قادر به اندازه گیری همزمان این موارد در مواد غذایی مانند انواع کیک ها، لبنیات، سس و رب، نوشابه ها و ... می باشد.  

 

  •  اندازه گیری قندهای مصنوعی به روش HPLC:


یکی از مهم ترین تخلفاتی که ممکن است در صنایع غذایی نوشیدنی ها انجام شود استفاده از قندهای مصنوعی غیرمجاز به جای شکر در محصول می باشد. آزمایشگاه های مجهز به دستگاه HPLC قادر به تشخیص و اندازه گیری دو قند مصنوعی متداول آسپارتام و آسه سولفام با استفاده از دستگاه HPLC-UV می باشد.

 

  •   آفلاتوکسین های B1، B2، G1، G2 در غلات و مغزهای خوراکی

آفلاتوکسین ها سموم قارچی بسیار مهلکی می باشند که در نتیجه انبارداری نامناسب بوجود می آیند. این سموم بیشتر در غلات و مغزهای خوراکی بوجود می آید و  آزمایشگاه های مجهز به دستگاه HPLC  با استفاده از دستگاه HPLC با آشکار ساز فلوئورسانس به همراه مشتق ساز کبرا سل قادر به اندازه گیری سموم آفلاتوکسین B و G می باشد.

 

  •   اندازه گیری پلی فنل ها و هیسپیریدین و اریوسیترین در آبلیمو

تقلب بسیار رایج در تولید آبلیمو استفاده از مواد جایگزین به جای لیمو می باشد.  آزمایشگاه های مجهز به دستگاه HPLC قادر به اندازه گیری پلی فنلها وهیسپیریدین و اریوسیترین که از اجزای تشکیل دهنده در لیمو می باشند و برای تشخیص تقلب به کار رفته در آبلیمو استفاده می شودمی باشد.

 

  •  تعیین پروفایل اسیدهای چرب در انواع روغن ها و لبنیات

به منظور اندازه گیری کیفیت روغن و تعیین میزان اسید چرب های ترانس و اشباع،  آزمایشگاه های مجهز به دستگاه HPLC قادر به تعیین پروفایل اسیدهای چرب با استفاده از دستگاه GC-FID می باشد.

 

  • تعیین استرول های گیاهی و کلسترول در انواع روغن ها و لبنیات

یکی از تقلبات مهم در لبنیات استفاده از روغن گیاهی به جای روغن حیوانی می باشد. که  آزمایشگاه های مجهز به دستگاه HPLC با تعیین استرولهای گیاهی و کلسترول قادر به تشخیص این نوع تقلب می باشد.

 

جهت خرید انواع تجهیزات پیشرفته ازمایشگاهی ، دستگاه HPLC و ارائه مشاوره رایگان توسط کارشناسان،با ما در ارتباط باشید:

 

دستگاه کروماتوگرافی با کارآیی بالا, دستگاه HPLC, کاربرد دستگاه HPLC, چرا HPLC